'Overgang kwestie van tijd: Haroun legt medische testen af in Gent'

'Overgang kwestie van tijd: Haroun legt medische testen af in Gent'

02-09-2019 07:45 Laatste update: 10:41
11

De kans is reëel dat Faris Haroun (33) Antwerp FC inruilt voor KAA Gent. De ervaren middenvelder kwam na de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem de fans groeten, al had het volgens Gazet van Antwerpen meer weg van een afscheid.

De krant zag hoe Haroun op emotionele wijze de bezoekende Antwerp-fans ging groeten aan de Gaverbeek. De 33-jarige Haroun zag zijn aflopende contract op de Bosuil nog steeds niet verlengd worden, daar hoopt Gent nu van te profiteren.

Het emotionele gebaar van Haroun kan erop wijzen dat hij op Transfer Deadline Day alsnog afscheid zal nemen van Antwerp. Bij Gent hopen ze al enkele weken om de defensieve middenvelder vast te leggen. Maandag (vandaag) weten we of Haroun zijn laatste wedstrijd voor Antwerp reeds achter de rug heeft.

Update 02/09 10.41: Er zijn veel bewegingen rond Royal Antwerp FC. Niet alleen aan inkomende, maar ook aan uigaangde zijde. Zo trekt Faris Haroun naar alle waarschijnlijkheid richting KAA Gent. Volgens Het Nieuwsblad is Haroun al in Gent om zijn medische testen af te leggen. Wanneer hij goed door de keuring komt, tekent hij zijn contract.