Na het ontslag van Custovic krijgt Waasland-Beveren een zware nederlaag te slikken

Na het ontslag van Custovic krijgt Waasland-Beveren een zware nederlaag te slikken

31-08-2019 22:17 Laatste update: 22:27
14

Een paar dagen geleden bedankte Waasland-Beveren Adnan Custovic voor bewezen diensten. Het ontslag leverde niet meteen resultaat op. Waasland-Beveren verloor zaterdag met zware 0-4 cijfers van een dodelijk efficiënt Sporting Charleroi.

Ondanks dat Mercier al als opvolger van Custovic is aagesteld zat Geeraerd bij Waasland-Beveren nog als interim-trainer op de bank. Hij liet Dierckx voor de eerste keer dit seizoen starten. Bij de bezoekers begon huurling Rezaei dan weer op de bank. Daar kreeg hij het gezelschap van onder meer Perbet.

Waasland-Beveren kreeg in de eerste 35 minuten enkele geweldige kansen, maar scoren lukte maar niet. Aan de andere kant deed Morioka dat wel. De Japanner opende tegen de gang van het spel in tegen zijn ex-ploeg de score.

In het begin van de tweede helft kneep Bruno Waasland-Beveren dood. Op het uur zorgde Nicholson dan weer voor de 0-3. Henen zette uiteindelijk de overdreven eindscore op het bord. De VAR moest wel eerst nog toestemming geven voor de treffer.

In de stand blijft Waasland-Beveren laatste na zes speeldagen met een punt. CHarleroi haalt acht op vijftien en klimt voorlopig naar de achtste plaats in de stand.