Mannaert bevestigt inkomende transfer bij Club Brugge: Dat is de prioriteit

Mannaert bevestigt inkomende transfer bij Club Brugge: "Dat is de prioriteit"

29-08-2019 22:22 Laatste update: 22:46
5

Met nog enkele dagen te gaan in de transferperiode is het voor veel clubs in België nog druk handelen. Ook voor Club Brugge, dat nog minstens één transfer wil realiseren.

Tegenover VTM Nieuws bevestigt manager Vincent Mannaert dat Club Brugge minstens nog één transfer zal doen. "Na het vertrek van Marvelous Nakamba en Sofyan Amrabat zullen we nog een defensieve middenvelder aantrekken. Dat is op dit moment de prioriteit", klinkt het.

Club Brugge werd lang gelinkt aan Victor Wanyama. Er zou al een akkoord zijn met Tottenham, al is het lang niet zeker dat de Keniaan ook richting Club Brugge trekt. "Hij is één van de pistes, maar het is een moeilijk dossier. We zijn er al een hele tijd mee bezig en de deadline komt dichterbij. We zetten ons geld niet op één piste, maar op verschillende pistes. Heel binnenkort weten we dan wie het zal zijn", aldus Mannaert.

Dat lijkt ook de enige transfer te gaan worden. "Als er dan verder niemand meer vertrekt, dan zal het daarbij blijven. Tenzij er zich nog een onverwachte opportuniteit voordoet", aldus Mannaert.