Vader Vlap haalt uit naar Genk: Die haat vond ik ongelofelijk

Vader Vlap haalt uit naar Genk: "Die haat vond ik ongelofelijk"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 16:25za 24-08-2019 om 16:25

Anderlecht incasseerde vrijdagavond niet één maar twee tegenvallers. Naast een 1-0 verlies, raakte het ook nog eens leider Vincent Kompany kwijt met een blessure. Het uitvallen van Kompany werd door aanhang van Racing Genk onthaald met gejuich. Ook de vader van Michel Vlap stoorde zich er enorm aan.

Vlap senior zat zoals bij iedere wedstrijd van zijn zoon op de tribune en doet op Twitter zijn beklag over het gedrag van de Genkse 'supporters'. "Gisteren met volle verbazing gekeken naar de 'supporters' om ons heen in een vol Racing Genk-vak toen Kompany helaas geblesseerd het veld moest verlaten. Die haat die daar bij velen zichtbaar was vond ik ongelofelijk", schrijft hij.

De Nederlander vindt dat Kompany in de Belgische stadions een respectvolle behandeling hoort te krijgen. Vader Vlap neemt daarbij Andres Iniesta als voorbeeld. De Spanjaard kreeg tijdens zijn afscheidstournee voor FC Barcelona bij iedere tegenstander een staande ovatie. Overigens werd de actie door meer mensen niet gesmaakt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws