UPDATE: Onuachu is aangekomen bij Genk voor medische testen

UPDATE: Onuachu is aangekomen bij Genk voor medische testen

21-08-2019 07:15 Laatste update: 22-08-2019 17:45
25

KRC Genk kan eerstdaags nog een inkomende transfer afronden. Niemand minder dan Paul Onuachu staat op het punt om over te komen naar de landskampioen. Volgens Het Laatste Nieuws is een akkoord in de maak.

De laatste weken trok Genk al aan de mouw van Onuachu, maar de vraagprijs van zijn club Midtjylland FC bleef hoog. De Deense topploeg wilde tien miljoen euro voor de boomlange spits, maar zover wilde Genk niet betalen.

De krant schrijft nu dat er toch een deal nakende is tussen Genk en Midtjylland. Naar verluidt wordt de komst van Onuachu eerstdaags helemaal afgerond. Genk heeft daarmee een concurrent (of wordt het de vervanger?) voor Ally Samatta beet.

Onuachu was in de Deense competitie  vorig seizoen goed voor 22 doelpunten en zes assists in veertig wedstrijden. De spits van 2m01 moet ook in de Luminus Arena voor de doelpuntenproductie zorgen.

Update 21/08, 17.14: Het Laatste Nieuws meldt dat KRC Genk heeft akkoord heeft bereikt met FC Midtjylland voor Paul Onuachu. De 25-jarige Nigeriaanse aanvaller zou uiteindelijk zo’n zes miljoen euro moeten kosten, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot zeven miljoen euro. De onderhandelingen verliepen stroef want de Denen vroegen eerst tussen 10 en 12 miljoen euro.

Update 22/08 17.45: Het Nieuwsblad heeft inmiddels een foto gedeeld van Onuachu bij het stadion van KRC Genk. Hij gaat nog medische testen afleggen, maar de transfer zou snel in orde komen.

No Poll