Lokeren-voorzitter de Vries panikeert niet: We hebben iets meer tijd nodig

Lokeren-voorzitter de Vries panikeert niet: "We hebben iets meer tijd nodig"

20-08-2019 08:15

Sporting Lokeren begon met 1 op 9 in de Proximus League, een start waar de Waaslanders niet op gerekend hadden. Lokeren-voorzitter Louis de Vries panikeert echter nog niet.

"We hadden gehoopt om meer klaar te zijn, jammer", vertelt de Vries in Het Laatste Nieuws. "Aan ons nu om dit proberen te relativeren en in te schatten. Maar we doen niet aan paniekvoetbal of emotionele heisa."

Al beseft de sterke man van Lokeren dat zijn team zich nog moet aanpassen aan het fysieke vechtvoetbal in 1B. "Feit is wel dat onze Japanners (Koike en Amano, red.) constant tegen de vlakte getrapt worden, zonder dat de daders ervoor gestraft worden. 'Welcome to Belgium.' We proberen die jongens zo snel mogelijk te integreren."

Inkomende huiswerk af
Toch verwacht de Vries dat Lokeren de draad snel zal oppikken, gezien de kwaliteit die er toch rondloopt. "Ik zie ook genoeg positieve zaken trouwens. We hebben gewoon iets meer tijd nodig dan we dachten. Ons huiswerk is af, eens de transfer van Saïd afgerond is. Tenzij er nog jongens vertrekken."

No Poll