Toch geen makkie voor Club Brugge? 'Bij onderschatting heel groot probleem'

Toch geen makkie voor Club Brugge? 'Bij onderschatting heel groot probleem'

19-08-2019 22:30
4

Het belangrijke tweeluik tegen LASK Linz staat op het programma bij Club Brugge. Daarin is Blauw-Zwart de grote favoriet. Volgens Philippe Clement mag er absoluut geen sprake zijn van onderschatting.

De trainer van Club Brugge geeft aan dat zijn ploeg er zal moeten staan om door te stoten. "Ik ben er heel hard van overtuigd dat we op alle gebieden top moeten zijn om hen uit te schakelen", zegt hij op de persconferentie.

"Als één schakel iemand onderschat of als hij niet klaar is om alle duels te winnen, dan hebben we een heel groot probleem. Het is een heel interessante test om te zien welk niveau deze groep fysiek en mentaal kan bereiken", geeft Clement aan.

Sterk LASK Linz
LASK Linz is dan ook een bijzonder goede ploeg, zo vertelt Clement. "Ik ben onder de indruk geraakt van Linz in de wedstrijden tegen Basel in de vorige rondes. Daar hebben ze zich nog eens verdiend gekwalificeerd."

"Basel volgen we meer, want dat is een club van ons niveau in Europa. En we concurreren dikwijls met hen voor transfers. We kennen die club dus heel goed. Ik was dan ook onder de indruk van de energie, drive en groepsgeest van Linz. Het is een ploeg die het een tegenstander heel moeilijk kan maken", aldus Clement.

No Poll