'Bayern München betaalt megabedrag voor transfer in zomer van 2020'

'Bayern München betaalt megabedrag voor transfer in zomer van 2020'

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 14:45ma 19-08-2019 om 14:45

Bayern München is druk bezig met het vastleggen van Kai Havertz. De twintigjarige aanvallende middenvelder zou volgend jaar zomer de overstap moeten maken naar Der Rekordmeister. In Duitse media wordt gerept over een bedrag van meer dan honderd miljoen euro, maar de deal zou nog niet helemaal rond zijn. 

In een artikel van Süddeutsche Zeitung wordt gemeld dat het toptalent van Bayer Leverkusen in de zomer waarschijnlijk de overstap maakt naar Bayern München. De Duitse recordkampioen zou daar meer dan honderd miljoen euro voor overhebben. 

'Gesprekken gevoerd'
Bild
 stelt dat de berichtgeving over Havertz 'deels waar' is. Volgens het medium zijn er al gesprekken geweest tussen Bayern en het management van de Duitser. Daarnaast zou Bayern ook al navraag hebben gedaan bij Leverkusen, de club waar voormalig Ajax-trainer Peter Bosz  aan het roer staat. 'Het ziet er goed uit, maar de deal is nog niet honderd procent rond', aldus Bild.

Havertz kende een uitstekend vorig seizoen en had afgelopen weekend nog geen twintig minuten nodig om alweer tot scoren te komen. Dat de drievoudig Duits international na dit seizoen toe is aan een stap hogerop, lijkt dan ook duidelijk. Als we de Duitse media mogen geloven, is de kans groot dat Bayern München volgend jaar zijn nieuwe werkgever gaat worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws