Genk-supporter wordt voor dood achtergelaten na aanvaring met Beveren-fans

Genk-supporter wordt voor dood achtergelaten na aanvaring met Beveren-fans

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 10:40ma 19-08-2019 om 10:40

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 10:47ma 19-08-2019 om 10:47

Een supporter van KRC Genk heeft na de wedstrijd in en tegen Waasland-Beveren werd in mekaar geslagen door aanhangers van de thuisploeg. Dimitri Daniëls botste met zijn hoofd tegen de grond boordsteen en werd nadien voor dood achtergelaten.

Zijn schoonvader Jan Braem vertelt het verhaal bij TV Oost. "Jongemannen waren liedjes over Beveren aan het zingen. Blijkbaar heeft Dimitri dan kenbaar gemaakt dat hij supporter was van Racing Genk."

"Hij heeft alleen gezegd dat het 0-4 was, iets dat je als supporter toch mag zeggen, hé? Maar dan zijn die mannen met bepaalde voorwerpen op zijn auto beginnen te gooien. Dimitri vroeg hen om het netjes te houden en dan weet hij eigenlijk niets meer."

Schrik voor de toekomst
"Voetbal is blijkbaar geen feest meer", vervolgt Braem. "Je moet opletten wat je zegt, wat je doet. Iedereen is supporter van zijn eigen club. Dat mag, van mij mag dat zelfs fanatiek zijn, maar laat elkaar gerust."

Voor Dimitri is een avondje voetbal vanaf nu niet meer wat het geweest is."Spijtig, want blijkbaar kan je niet meer met uw kinderen naar de voetbal gaan. Mijn schoonzoon is een volwassen man en die heeft nu schrik. Hij durft niet buiten te komen. Erg."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws