'Letica staat dicht bij een uitleenbeurt naar Italië'

'Letica staat dicht bij een uitleenbeurt naar Italië'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 16:50za 17-08-2019 om 16:50

Laatste update: zondag 18 augustus 2019 om 14:45zo 18-08-2019 om 14:45

Club Brugge heeft een oplossing gevonden voor de overbodig verklaarde Karlo Letica. De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio kondigt aan dat Letica naar SPAL vertrekt.

SPAL 2013 was dringend op zoek naar een nieuwe doelman, nu tweede doelman Alfredo Gomis op weg is naar het Franse Dijon. Letica (22) moet bij de nummer dertien van het vorige Serie A-seizoen de concurrenstrijd aangaan met de Albanische international Etrit Berisha (30) en de Senegalees Demba Thiam (21). Het is onbekend of het voor Letica een uitleenbeurt of een definitieve transfer betreft.

Letica had sinds hij degradeerde tot vierde doelman geen toekomstperspectief meer bij Club Brugge. De boomlange Kroaat (2m01) werd vorige zomer voor drie miljoen euro overgenomen van Hadjuk Split om het keepersprobleem op te lossen. Hij wist de verwachtingen op geen enkel moment waar te maken. Ivan Leko koos na enkele maanden voor Ethan Horvath, waarna de recente komst van Simon Mignolet einde verhaal betekende.

Het zal bij zestien optredens namens Blauw-Zwart blijven. Letica slikte in die wedstrijden negentien goals en wist in slechts vier gevallen zijn doel schoon te houden.

Update 18/08, 14.45: Het Laatste Nieuws komt met nieuwe info rond Letica. De krant weet zondag te melden dat het om een uitleenbeurt gaat. De gesprekken hierover zouden al vergevord zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws