'Club Brugge haalt nog uit op transfermarkt, vier versterkingen op komst'

'Club Brugge haalt nog uit op transfermarkt, vier versterkingen op komst'

29-07-2019 08:17 Laatste update: 08:20
10

Club Brugge haalde met Simon Deli, David Okereke en Eduard Sobol al enkele nieuwe aanwinsten in huis. Daar blijft het niet bij. Er liggen nog enkele dossiers op de tafel van Vincent Mannaert.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat er nog minstens vier nieuwkomers verwacht kunnen worden bij Club Brugge. Zoals eerder gemeld wil Club Brugge graag nog een nieuwe nummer zes aantrekken. Voorts zijn ook Percy Tau, Jean Butez en middenvelder Mamadou Diatta op komst.

Tau werd al meermaals gelinkt aan Club Brugge en nu is er ook schot in de zaak gekomen. De Zuid-Afrikaan legde zijn medische tests al af. Nu wacht men tot het laatste papierwerk in orde is om de transfer af te ronden. Tau wordt door Club Brugge gehuurd van Brighton, zonder aankoopoptie.

Bij Club Brugge zoekt men ook nog steeds een nieuwe doelman. Jean Butez heeft al weken een persoonlijk akkoord met Club Brugge. Nu moet enkel Moeskroen nog akkoord gaan met de vice-kampioen. De Henegouwers vragen vier miljoen euro voor Butez. Iets te pittig voor Club Brugge, dat deze week een nieuwe poging wil wagen om de Fransman aan te trekken.

Afrikaanse parels
Met Amadou Sagna haalde Club Brugge al één jong talent weg uit Afrika. Ook landgenoot Mamadou Diatta mag hopen op een transfer naar Club Brugge. De jonge middenvelder test al enkele weken mee en hoopt op een definitief contract bij Blauw-Zwart. Club Brugge hoopt de middenvelder in de toekomstmet meerwaarde te verkopen bij een doorbraak.