AEK Larnaca wacht mogelijk op KAA Gent, ruime zege tegen Levski Sofia

25-07-2019 20:22

Donderdag worden de matchen van de tweede voorronde van de Europa League afgewerkt. De kans is groot dat AEK Larnaca de mogelijke volgende tegenstander van Gent wordt in Europa. De ploeg uit Cyprus won namelijk met 3-0 van Levski Sofia.

KAA Gent komt neemt het donderdag zelf nog op tegen FC Viitorul Constanta. De winnaar van de dubbele onderlingen confrontatie mag AEK Larnaca of Levski Sofia partij gaan geven.

Larnaca won alvast de heenmatch met overtuigende 3-0 cijfers. De drie doelpunten vielen pas na rust. In de 67e minuut opende Apostolos Giannou de score. Acht minuten later zette Hector Hevel de eindstand al op het bord. Tussendoor was Raul Luiz voor Larnaca nog aan het juichen.

Volgende week donderdag staan de terugmatchen van de tweede voorronde van de Europa League al op het programma.