'Club Brugge geeft duidelijk transferadvies aan doelman: Letica kan vertrekken'

'Club Brugge geeft duidelijk transferadvies aan doelman: Letica kan vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 08:31wo 24-07-2019 om 08:31

Laatste update: woensdag 24 juli 2019 om 08:32wo 24-07-2019 om 08:32

Club Brugge zal komend seizoen weer rekenen op de diensten van Ethan Horvath. De Amerikaan is alvast klaar voor de concurrentiestrijd. Wie wellicht zal vertrekken, is Karlo Letica. De Kroaat mag andere oorden opzoeken.

Het Laatste Nieuws weet dat Letica te horen kreeg dat hij geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. De boomlange doelman kwam over uit Kroatië, maar zich echt doorzetten kon Letica nooit. Daar betaalt hij nu de prijs voor.

Bovendien wordt de komst van Letica nadrukkelijk gelinkt aan de zaak-Propere Handen. Zo zou gewezen Club Brugge-trainer Ivan Leko geld gepakt hebben op transfers. Onder andere die van Letica wordt dus in verband gebracht met het fraudedossier.

Nieuwe doelman in de plaats
Een vertrek van Letica kan dan weer de deur openen voor Jean Butez. De Moeskroen-doelman is al enige tijd in beeld, maar de laatste weken lijkt de interesse van Club Brugge wat bekoeld. Mogelijk komt de Fransman opnieuw in beeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Club Brugge afscheid nemen van Letica?

(499 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws