UPDATE: 'Percy Tau heeft keuze gemaakt, aanvaller gespot bij Club Brugge'

UPDATE: 'Percy Tau heeft keuze gemaakt, aanvaller gespot bij Club Brugge'

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 07:17wo 24-07-2019 om 07:17

Laatste update: zaterdag 27 juli 2019 om 18:53za 27-07-2019 om 18:53

Vorige week meldde VoetbalPrimeur.be dat Club Brugge dichtbij de komst van Percy Tau staat. De Zuid-Afrikaan maakte vorig seizoen het mooie weer bij Union, dat hem huurde van Brighton. Club Brugge krijgt echter concurrentie van Racing Genk.

De deal met Club Brugge is naar verluidt nog niet helemaal rond. Volgens Flying Eze, een Zuid-Afrikaanse krant, toont Genk eveneens interesse in Tau. Ook het Franse Amiens, waar ex-Union-trainer Luka Elsner aan het roer staat, wil Club Brugge de loef afsteken.

Tau, die eigendom is van Premier League-club Brighton & Hove Albion, was bij Union vorig seizoen goed voor dertien doelpunten en dertien assists. De Engelsen willen Tau graag opnieuw uitlenen. Zowel Club Brugge als landskampioen Genk hopen de Zuid-Afrikaan voor een jaartje aan zich te binden, al zal dat wellicht zonder aankoopoptie zijn.

Update 26/07, 07.15u: Volgens Het Nieuwsblad staat Tau op het punt om voor Club Brugge te tekenen. De Zuid-Afrikaanse spits, die vorig seizoen het mooie weer maakte bij Union, werd al gespot in het Jan Breydelstadion. Het betreft een huur zonder aankoopoptie.

Update 27/07, 18.52u: Ook bij L'Equipe is men er zeker van, Tau heeft gekozen voor Club Brugge. De Zuid-Afrikaan stond ook in de belangstelling van Amiens, maar het doorgaans goed geïnformeerde Franse medium weet dat Tau in ons land blijft voetballen. De deal zou snel officieel worden bekend gemaakt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws