Kaminski klaar voor nieuw seizoen: De coach hamert daar nadrukkelijk op

Kaminski klaar voor nieuw seizoen: "De coach hamert daar nadrukkelijk op"

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 09:00ma 22-07-2019 om 09:00

Thomas Kaminski houdt een goed gevoel over aan de voorbereiding met KAA Gent. De doelman speelde 45 minuten tegen Reims en pakte opnieuw geen tegengoal. Daarop ligt dan ook de nadruk voor Jess Thorup.

"De coach hamert er nadrukkelijk op: dit seizoen is de defensieve stabiliteit meer dan ooit een belangrijke doelstelling", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Net als AZ was ook Stade Reims een stevige opponent en we toonden toch opnieuw dat we klaar zijn voor het grote werk. Donderdag wacht er ons al de confrontatie met Viitorul en dan begint het seizoen definitief."

Over die Europese match was er heel wat onzekerheid. "We hoopten natuurlijk stiekem wel op een Europese campagne, maar we moesten afwachten wat er zou beslist worden in het Malinwa-dossier. Nu is het misschien kort dag om die match voor te bereiden, maar dat hoeft geen probleem te zijn. We waren sowieso al aan het toewerken naar onze eerste competitiematch."

Het seizoen begint meteen stevig voor KAA Gent. "Mits kwalificatie zijn we al verzekerd van een aardig gevuld programma tot eind augustus. Leuk toch? Ik was dat al gewend bij Anderlecht en hou wel van een drukke kalender."

Poll

Stoot Gent door tegen Viitorul?

(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws