'Na Genk en Club Brugge wil ook Anderlecht man van tien miljoen euro strikken'

'Na Genk en Club Brugge wil ook Anderlecht man van tien miljoen euro strikken'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 22:15zo 21-07-2019 om 22:15

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 17:50di 23-07-2019 om 17:50

KRC Genk en Club Brugge streden vorig seizoen om de titel. Nu lijken beide clubs ook te strijden op de transfermarkt. Beide clubs hebben het vizier namelijk gericht op Paul Onuachu.

Eerder raakte al bekend dat Onuachu op het verlanglijstje staat van Genk. De 'spits van negen miljoen euro' moet bij Genk de vervanger worden van Zinho Gano, die vertrekt bij de club. Er is echter nog een andere Belgische ploeg die interesse toont: Club Brugge. Dat meldt het Deense Ekstra Bladet.

Club Brugge zag deze zomer Wesley Moraes vertrekken. Het haalde David Okereke al in huis, maar lijkt ook nog op zoek naar een echte targetspits. Dat kan Onuachu worden. Bij Ekstra Bladet is men ervan overtuigd dat Onuachu deze zomer de stap richting België zet.

Vooral Philippe Clement zou een grote fan zijn van de boomlange spits. Hij probeerde hem afgelopen winter al naar Genk te halen. Het bod tussen de drie en vier miljoen euro werd toen echter geweigerd door FC Midtjylland. Nu wil hij een nieuwe poging wagen met Club Brugge.

Update 23/07, 17.50: Volgens het Deense BT toont ook RSC Anderlecht meer dan concrete interesse is Onuachu. De aanvaller van FC Midtjylland moet tien miljoen euro kosten. Volgens de Deense bron kwamen de aanbiedingen van Genk en Anderlecht nog niet in de buurt van dat bedrag. 

Poll

Zou Onuachu een meerwaarde zijn voor een Belgische topclub?

(1669 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws