'Chinese grootmacht wil exorbitant Bale-salaris overnemen: 670.000 euro per week'

'Chinese grootmacht wil exorbitant Bale-salaris overnemen: 670.000 euro per week'

Gepubliceerd: zondag 21 juli 2019 om 18:43zo 21-07-2019 om 18:43

Gareth Bale zet zijn loopbaan mogelijk voort in de Chinese Super League. Het steenrijke Beijing Guoan is volgens The Telegraph bereid om van Bale (30) de best betaalde speler van de competitie maken. 

Dat de rol van de Welshman is uitgespeeld bij zijn huidige werkgever Real Madrid, werd zaterdagavond, na Real - Bayern München (1-3), nogmaals duidelijk uit de woorden van Zinedine Zidane. De Franse trainer van De Koninklijke gaf tijdens een persconferentie aan dat Bale niet meer in zijn plannen voorkomt; mogelijk volgt er binnen enkele dagen al transfernieuws. 

The Telegraph onthult nu dat Beijing Guoan in de markt is voor Bale. Voor het sluiten van de Chinese transfermarkt op 31 juli wil de topclub graag stunten met de komst van een grote naam uit Europa. Beijing is volgens The Telegraph een van de weinige clubs die het megasalaris van Bale op kan hoesten. In Madrid verdient de voormalig sterspeler van Tottenham Hotspur ongeveer 670.000 euro per week. Hij is niet happig om in te leveren. 

Recentelijk zijn ook onder meer Bayern München en Paris Saint-Germain aan de international gelinkt. Het huidige contract van Bale loopt door tot medio 2022. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws