Nakamba stuurt kat na Afrika Cup: 'Middenvelder wil Club dwingen tot transfer'

Nakamba stuurt kat na Afrika Cup: 'Middenvelder wil Club dwingen tot transfer'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 12:36ma 15-07-2019 om 12:36

Laatste update: maandag 15 juli 2019 om 12:44ma 15-07-2019 om 12:44

Is er een probleem-Marvelous Nakamba in de maak bij Club Brugge? Volgens Le Soir is dat het geval. Nakamba zou maandag zijn kat gestuurd hebben, terwijl hij opnieuw present moest tekenen in West-Vlaanderen.

De Zimbabwaan was de afgelopen weken met zijn thuisland aan de slag op de Afrika Cup. Nadat Zimbabwe was uitgeschakeld, kreeg Nakamba van Club nog vakantie tot 15 juli om te herstellen. Die periode is vandaag dus om. Van Nakamba ontbrak echter elk spoor op training bij Club.

Le Soir wijt die actie dus aan 'transferitis'. Blijkbaar zou Club Nakamba aan het eind van het afgelopen seizoen, waarin de middenvelder een stuk minder aan de bak kwam, de belofte gemaakt hebben dat hij bij een goed bod kon vertrekken. Zo'n aanbieding liep recent ook binnen.

Aston Villa, dat eerder Wesley Moraes al overnam voor een recordbedrag, zou tien miljoen euro op tafel willen leggen voor Nakamba. Club heeft dat aanbod echter afgeslagen. Volgens Nakamba gaat dat in tegen de afspraken die beide partijen eerder gemaakt hadden.

Poll

Denk jij dat Nakamba een transfer wil forceren?

(303 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws