'Inter is Icardi en Nainggolan een stap voor en regelt personal trainer voor duo'

'Inter is Icardi en Nainggolan een stap voor en regelt personal trainer voor duo'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 12:44za 13-07-2019 om 12:44

Mauro Icardi (foto) en Radja Nainggolan trainen momenteel niet mee met de selectie van Internazionale omdat zij niet meer in de plannen van de club voorkomen. Om juridische rompslomp te voorkomen, heeft Inter een personal trainer voor het duo geregeld.

Dat meldt Tuttosport. Het is volgens de regels niet toegestaan om spelers zonder opgave van reden uit te sluiten van trainingen. Daarom heeft Inter jeugdtrainer Daniele Bernazzani aangewezen om met het duo aan de slag te gaan. Wanneer Inter het duo uit zou sluiten, zou de club kwetsbaar zijn voor rechtszaken.

Nainggolan en Icardi doen gewoon mee met normale delen van de training, maar wanneer trainer Antonio Conte tactisch wil trainen, moet het duo plaatsmaken en alleen aan de slag.

De directie van Inter nam in een eerder stadium al afstand van het gedrag van Icardi en Nainggolan, die zich 'boven de club' plaatsten. Icardi stak zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken en zocht de confrontatie met de harde kern van Inter, terwijl Nainggolan onder meer vaak het uitgaansleven op zocht. De clubleiding van Inter heeft het daarnaast ook helemaal gehad met Wanda Nara, de vriendin en zaakwaarnemer van Icardi.

Bernazzani moet Icardi en Nainggolan bezighouden tot het duo is vertrokken. Icardi is de belangrijkste kandidaat voor de spitspositie bij Juventus, terwijl het nog rustig is omtrent Nainggolan.

Poll

Wat vind jij van deze gang van zaken?

(116 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws