Malinovskyi hekelt woorden van Genk: Het was mijn eigen beslissing

Malinovskyi hekelt woorden van Genk: "Het was mijn eigen beslissing"

Gepubliceerd: dinsdag 9 juli 2019 om 07:30di 09-07-2019 om 07:30

Vorige week maakte VoetbalPrimeur.be bekend dat Ruslan Malinovskyi niet mee mag op stage met KRC Genk. Volgens de Oekraïner zelf is daar niks van aan en maakte hij zelf de beslissing om thuis te blijven.

Dat vertelt Malinovskyi bij Het Nieuwsblad. "Omdat ze zich niet aan hun woord houden en mijn verklaringen verdraaien. Het was mijn beslissing om niet mee te gaan op stage", zet de Genk-middenvelder de puntjes op de i.

"Ik zei dat eerlijk aan de coach omdat ik de opbouw van zijn nieuwe ploeg niet wilde verstoren. Ik zag dat als een teken van mijn respect voor hem en voor Genk", gaat Malinovskyi verder.

Schuld van Genk
Snel wordt duidelijk dat de relatie tussen Genk en Malinovskyi niet ideaal is. "Ik zou veel kunnen zeggen, maar ik verkies dat niet te doen uit respect voor mijn ploegmaats, de supporters en de club. Maar ik houd niet van deze situatie. Geloof me, het is niet mijn schuld."

Toch hoopt Malinovskyi dat hij en Genk in de beste verstandhouding uit elkaar kunnen gaan. "Zolang mijn zaakwaarnemer onderhandelt met Genk, wens ik verder niets meer te zeggen. Wel hoop ik dat Genk mij niet langer in een slecht daglicht zet, zodat ik de club kan verlaten als een vriend."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie spreekt de waarheid, denk je?

(388 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws