OFFICIEEL: Barcelona neemt afscheid, Cillessen trekt naar Valencia

OFFICIEEL: Barcelona neemt afscheid, Cillessen trekt naar Valencia

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 21:20di 25-06-2019 om 21:20

Het is officieel: Jasper Cillessen zet zijn carrière voort bij Valencia. Na een succesvolle medische keuring tekende de Oranje-doelman een meerjarige verbintenis bij de nummer vier van het afgelopen Primera Division-seizoen. 

Cillessen komt over van FC Barcelona, waar hij de afgelopen drie seizoenen tweede doelman was achter Marc-André Ter Stegen. Verrassend is de transfer van Cillessen niet. Hij vertelde de afgelopen maanden meerdere keren dat hij niet tevreden was met zijn reserverol bij Barcelona. Cillessen had in Catalonië nog een contract tot 2021.

Een paar maanden geleden leek het erop dat Cillessen zijn carrière in Portugal zou vervolgen. FC Porto en Benfica werden concreet, maar de Oranje-goalie wilde alleen keepen in een topvijf-competitie. Er was interesse uit Engeland, maar Barcelona ging niet akkoord met de geboden bedragen. De verwachting is dat Neto Valencia inruilt voor Barcelona, waardoor er niet met miljoenen gesmeten gaat worden omdat beide doelmannen ongeveer evenveel waard zijn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws