'STVV krijgt Belgische concurrentie voor Gerkens van Anderlecht'

'STVV krijgt Belgische concurrentie voor Gerkens van Anderlecht'

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 07:45di 25-06-2019 om 07:45

Laatste update: vrijdag 28 juni 2019 om 22:10vr 28-06-2019 om 22:10

RSC Anderlecht wil komende mercato nog heel wat spelers van de hand doen, anderen mogen bij een goed bod vertrekken. Eén van hen is Pieter Gerkens. De middenvelder staat in de belangstelling van zijn ex-club STVV.

Gerkens heeft dan wel nog een lopend contract bij Anderlecht, toch wordt verwacht dat hij voor een juist bedrag andere oorden mag opzoeken. Maar volgens Het Belang van Limburg is er nog een heikel punt. 'Zijn salaris. Gerkens ging er financieel fors op vooruit toen hij twee seizoenen geleden STVV ruilde voor Anderlecht', staat te lezen.

Al hoopt STVV dat de prijs van Gerkens toch nog wat zakt. 'Op dit moment is de middenvelder niét betaalbaar, maar daar kan de komende weken nog verandering in komen.' De krant schat de kansen op de komst van de Anderlecht-middenvelder op dertig procent.

Nog ex-spelers in beeld
Naast Gerkens hoopt STVV met Rob Schoofs en Stef Peeters nog twee ex-spelers terug naar Stayen te halen. Hun terugkeer wordt dan weer geschat op een kans van vijftig en veertig procent.

Update 28/06, 22.10: Gerkens kan niet alleen terugkeren naar STVV. Volgens Het Laatste Nieuws kan hij ook kiezen voor een overstap naar Zulte Waregem. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.  

Poll

Moet RSCA hem laten gaan?

(922 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws