Leya Iseka heeft spijt: Ik had heel graag willen schitteren bij Anderlecht

Leya Iseka heeft spijt: "Ik had heel graag willen schitteren bij Anderlecht"

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 22:55ma 24-06-2019 om 22:55

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 23:29ma 24-06-2019 om 23:29

Aaron Leya Iseka verliet vorige zomer RSC Anderlecht en verhuisde naar Toulouse. De jongere broer van Michy Batshuayi scoorde zes doelpunten in 32 wedstrijden in zijn eerste seizoen voor de Franse eersteklasser. Toch heeft hij nog altijd spijt dat hij niet kon doorbreken bij paars-wit.

Er werd in Brussel veel verwacht van Iseka, maar hij kon de verwachten nooit inlossen. Na mislukte uitleenbeurten aan Olympique Marseille en Zulte Waregem werd hij vorige zomer definitief verkocht aan Toulouse. "Anderlecht was de club waar ik van hield toen ik klein was, ik had heel graag willen schitteren in paars-wit", vertelt Iseka aan Sport/Voetbalmagazine.

"Die kans heb ik niet gekregen, het is wat het is. Dat is voetbal, dat is het lot. Je kunt de dingen niet altijd forceren. Ik vind het nog steeds heel spijtig dat die band met Anderlecht weg is. Ik ben er alleen van overtuigd dat ik op het slechtst denkbare moment op de deur van de eerste ploeg heb geklopt, op een moment dat de staf geen jongeren wilde lanceren."

"Indien ik het afgelopen seizoen nog op Anderlecht had gespeeld, was het misschien anders gelopen, omdat de filosofie veranderd is", besluit de Belgische belofte-international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft RSC Anderlecht een fout gemaakt door Iseka definitief te verkopen?

(283 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws