UPDATE: El Kaddouri: “Honderd procent zeker dat ik niet naar Standard ga”

UPDATE: El Kaddouri: “Honderd procent zeker dat ik niet naar Standard ga”

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 17:10ma 24-06-2019 om 17:10

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 12:25di 25-06-2019 om 12:25

Standard hoopt deze week vier nieuwe spelers aan te mogen kondigen. Omar El Kaddouri zal geen onderdeel van dit kwartet uitmaken, nu La Dernière Heure onthult dat Standard de stekker uit de deal heeft getrokken.

De krant maakte vorige week melding van een deal tussen Standard en Paok Thessaloniki, de huidige werkgever van de Marokkaanse Belg (28). De Rouches zouden circa één miljoen euro neertellen voor de aanvallende middenvelder, die zowel centraal als op de flanken inzetbaar is. Door het akkoord leek een overstap slechts een kwestie van tijd.

Ook de onderhandelingen tussen club en speler leverden geen obstakels op. Er werd een contract voor drie jaar opgesteld. El Kaddouri zou jaarlijks een miljoen euro op gaan strijken. El Kaddouri zou begin deze week naar Luik afreizen om zijn medische tests af te leggen. De Rouches zouden echter op het laatste moment van gedachten zijn veranderd en de stekker uit de transfer hebben getrokken. De reden van de plotselinge koerswijziging wordt daarbij niet opgegeven.

Geen El Kaddouri, maar Anthony Limbombe, Nicolas Gavory, Vanja Milinkovic-Savic en Castro Guzmán zijn volgens de Waalse krant nog wel allemaal op weg naar Sclessin.

Update 25/06, 12.29: Omar El Kaddouri heeft tegenover Sudpresse bevestigd dat de deal naar Standard Luik van de baan is. “Het is honderd procent zeker dat ik niet naar Standard zal gaan”, liet hij weten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws