'Real Betis maakt werk van Origi en legt eerste bod op tafel bij Liverpool'

'Real Betis maakt werk van Origi en legt eerste bod op tafel bij Liverpool'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 15:17zo 23-06-2019 om 15:17

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 16:51ma 24-06-2019 om 16:51

Divock Origi ontpopte zich tot Champions League-held van Liverpool, maar het is de vraag of zijn toekomst bij The Reds ligt. Origi is hot op de transfermarkt. Het Spaanse Real Betis is de volgende club die zich bij het lange rijtje geïnteresseerden voegt.

Het is zondag Estadio Deportivo dat Origi linkt aan Real Betis, de nummer tien van het voorbije seizoen. Origi moet kersvers coach Joan Francesc Ferrer Sicilia, beter bekend onder de naam Rubi, van meer opties in de voorhoede voorzien. Betis volgt de situatie rond Origi op de voet en bekijkt of hij financieel haalbaar. Origi strijkt naar verluidt jaarlijks 2,6 miljoen euro op bij Liverpool en dat salaris zou wel eens een struikelblok voor Betis kunnen vormen.

Origi staat voor een belangrijke zomer. De Rode Duivel heeft bij Liverpool nog een contract tot en met medio 2020. De club heeft bij Origi en zijn zaakwaarnemer aangegeven langer door te willen. Origi liet tijdens de interlandperiode echter weten te twijfelen over dat aanbod. Ondanks zijn belangrijke aandeel in het Champions League-succes moest de 24-jarige spits het door de moordere concurrentie doen met invalbeurten. Dat zal komend seizoen niet anders zijn.

In afwachting van een beslissing heeft onder andere Real Betis hem op de radar staan.

Update 24/05 16.51: Het lijkt Real Betis menens te zijn voor Divock Origi. La Dernière Heure heeft via geruchten vernomen dat de Spanjaard een bod van elf miljoen euro bij Liverpool hebben neergelegd.

Poll

Moet Origi vertrekken bij Liverpool?

(277 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws