UPDATE: 'Standard heeft nieuwe doelman beet, medische testen volgen'

UPDATE: 'Standard heeft nieuwe doelman beet, medische testen volgen'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 14:01ma 24-06-2019 om 14:01

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio heeft Standard bijna haar nieuwe doelman beet. Het gaat om Vanja Milinkovic-Savic. Vanja is de broer van Sergej Milinković-Savić, die in het verleden bij KRC Genk speelde.

Vanja Milinković-Savić staat op de loonlijst van Torino. Van die Italiaanse club wil Standard de 22-jarige Serviër huren voor één seizoen. Volgens de Italiaanse bron heeft Standard ook een aankoopoptie van drie miljoen euro op Milinković-Savić, die in het verleden heel even actief was voor Manchester United.

De boomlange keeper (2m02) heeft bij Torino nog een contract tot medio 2021. Het afgelopen seizoen kwam Milinkovic-Savic op huurbasis uit voor Ascoli. De komst van de doelman is niet afhankelijk van een eventueel vertrek van Guillermo Ochoa. 

Update 24/06 14.01u: Standard heeft haar nieuwe doelman beet. Milinkvoc-Savic is op weg naar de Rouches, dat meldt La Dernière Heure. Dinsdag wachten de medische testen voor de Serviër. Daarna wordt hij voorgesteld als de nieuwste aanwinst.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws