UPDATE: ‘Ampomah stuurt zijn kat op training en zet onnodig kwaad bloed’

UPDATE: ‘Ampomah stuurt zijn kat op training en zet onnodig kwaad bloed’

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 11:24wo 19-06-2019 om 11:24

Nana Ampomah kende een sterk seizoen bij Waasland-Beveren. Verschillende Belgische topclubs mikken dan ook op zijn komst. Volgens Het Nieuwsblad heeft de Ghanees zijn keuze al gemaakt, namelijk Club Brugge.

De krant weet dat Ampomah maar wat graag opnieuw wil samenwerken met Philippe Clement, onder wie hij in het seizoen 2017-2018 helemaal ontbolsterde samen met Ryota Morioka en co. De nieuwe trainer van Club Brugge is uiteraard voorstander van zijn komst.

Veel interesse
Opmerkelijk is zijn keuze voor Club Brugge niet, maar toch had Ampomah de clubs voor het uitkiezen. Uit de Jupiler Pro League tonen Antwerp en KRC Genk interesse. Uit het buitenland lonken dan weer clubs als Fenerbahce en Fortuna Düsseldorf.

Waasland-Beveren is bereid om mee te werken aan een transfer, al wil het voor haar sterkhouder wel boter bij de vis. Naar verluidt zou Ampomah drie à vier miljoen euro moeten kosten. De komende dagen zal er met Club Brugge verder onderhandeld worden.

Update 09/06, 11.24: Volgens Het Laatste Nieuws heeft Nana Ampomah zijn kat gestuurd naar de eerste training van Waasland-Beveren. Zo zet de vleugelspeler onnodig kwaad bloed want de club wilde meewerken aan een transfer. In het verleden werkte hij al samen met Club Brugge-trainer Philippe Clement.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Ampomah een aanwinst voor Club Brugge?

(929 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws