'Club Brugge is gefascineerd door 18-jarige talent van Franse derdeklasser'

'Club Brugge is gefascineerd door 18-jarige talent van Franse derdeklasser'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 16:52wo 12-06-2019 om 16:52

Het 18-jarige talent Sidney Obissa van het Franse Bourg-en-Bresse Péronnas droomt van een loopbaan als prof. Club Brugge zou zijn wens maar al te graag in vervulling laten gaan. 

Obissa is een centrale verdediger die actief is in de jeugdopleiding van Bourg-en-Bresse Péronnas, dat uitkomt op het derde niveau in Frankrijk. De Gabonees geldt als een veelbelovende speler en Obissa zelf heeft ook grote ambities. "Mijn eerste doel is om binnen twee jaar een profcontract te tekenen", zei hij recent tegen het Franse Foot Mercato. Volgens dezelfde bron dient deze gelegenheid zich voor Obissa sneller dan verwacht aan.

Foot Mercato schrijft dat vele clubs uit de Ligue 1 en Ligue 2 de jongeling in het vizier hebben. Naar verluidt hebben onder andere Lille OSC en Olympique Marseille bovengemiddelde belangstelling.  Scouts van Club Brugge hebben Obissa echter naar verluidt ook opgemerkt. Blauw-Zwart zou zelfs 'gefascineerd zijn door zijn profiel'. Datzelfde zou gelden voor de Engelse tweedeklassers Hull City en Stoke City. Bourg-en-Bresse Péronnas hoopt hem dan nog aan boord te houden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Club Brugge behoeft aan meer jong talent?

(259 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws