Een Belgische terugkeer voor Fellaini? Middenvelder laat zich erover uit

Een Belgische terugkeer voor Fellaini? Middenvelder laat zich erover uit

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 17:02za 08-06-2019 om 17:02

De Rode Duivels nemen het zaterdagavond op tegen Kazachstan. Dat gebeurt zonder Marouane Fellaini, die is gestopt met de nationale ploeg. Hij voetbalt momenteel in China, maar lijkt daar zijn carrière niet af te gaan sluiten.

De 31-jarige middenvelder heeft nog een tweejarig contract in China en lijkt zich wel goed in zijn vel te voelen bij Shandong Luneng. Wat de toekomst biedt, weet hij nog niet. Een terugkeer naar de JPL sluit hij alvast niet uit.

"Ik wil geen enkele deur dichtdoen wat betreft mijn toekomst. Een terugkeer naar België is ook mogelijk, maar dat zal niet voor meteen zijn. Dat is pas aan de orde als ik 33 of 34 jaar ben", vertelt Fellaini bij La Dernière Heure.

Bij een mogelijke terugkeer van Fellaini lijken vooral twee clubs te mogen hopen op de middenvelder: Standard en Antwerp. Standard is de ex-club van Fellaini, terwijl Antwerp met Luciano D'Onofrio een goede vriend van Fellaini in het bestuur heeft zitten.  "Luciano is een goede vriend van mij en heeft heel veel voor mij gedaan. Ik kan het nog steeds goed met hem vinden", zegt hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws