Alweer pech voor Najar: Anderlecht-man valt uit in eerste interland in twee jaar

Alweer pech voor Najar: Anderlecht-man valt uit in eerste interland in twee jaar

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 09:01do 06-06-2019 om 09:01

Andy Najar dreigt de Gold Cup te missen. De vleugelverdediger van RSC Anderlecht mocht woensdag invallen bij Honduras in een oefeninterland tegen Paraguay. In het slot van die partij blesseerde hij zich aan de knie.

Rond het uur viel Najar in bij een 1-1-stand in de voorbereidingswedstrijd op de Gold Cup, het voetbaltoernooi tussen de beste Noord-Amerikaanse landen. In blessuretijd botste hij tegen een opponent aan en bleef liggen. Zijn knie zou daarbij geraakt zijn. Najar werd daarop opnieuw van het veld gehaald.

De artsen moeten nu onderzoeken of Najar kan deelnemen aan de Gold Cup of niet, meldt het Hondurese Televicentro. Als de Anderlecht-speler forfait zou moeten geven, betekent dat ongetwijfeld een nieuwe klap in zijn carrière.

De voorbije jaren werd Najar al meermaals uit koers geslagen door blessureleed. Mede daardoor wist hij zijn potentieel nooit volledig te benutten. Extra domper: tegen Paraguay kwam Najar voor het eerst in twee jaar nog eens uit voor de nationale ploeg van Honduras.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws