OFFICIEEL: Trouwe pion verlengt zijn aflopende contract bij Cercle Brugge

OFFICIEEL: Trouwe pion verlengt zijn aflopende contract bij Cercle Brugge

28-05-2019 17:30 Laatste update: 17:32
3

Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme heeft zijn aflopende contract bij Cercle Brugge verlengd. Dat maakte De Vereniging dinsdag via de eigen website bekend.

Van Damme zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot juni 2020, met de optie op een bijkomend seizoen, aan Cercle Brugge bindt. Onze 25-jarige landgenoot is verheugd dat hij langer aan boord blijft. "Cercle Brugge heeft echt wel m’n hart veroverd: het is voor mij dan ook een hele eer om vandaag mijn 7e seizoen bij Cercle Brugge te kunnen aankondigen", luidt zijn reactie in het communiqué. 

François Vitali is eveneens blij dat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond. "Miguel is niet alleen een echte Cercleman, hij is ook een speler die de waarden en normen vertegenwoordigt die we van een Cercle Brugge speler verlangen. Het was een zeer duidelijke doelstelling van ons om Miguel zijn verbintenis te verlengen en ik ben blij om hierin te zijn geslaagd", klinkt het.

Zevende seizoen
Zoals gezegd begint Van Damme tijdens de voorbereiding aan zijn zevende seizoen bij Cercle. Hij maakte in mei 2014 zijn debuut en stond vervolgens nog 43 keer onder de lat. Dit seizoen mocht de reservedoelman twee keer het Brugse doel verdedigen.