UPDATE: 'Opvallende buitenlandse club plots in beeld voor Bongonda'

UPDATE: 'Opvallende buitenlandse club plots in beeld voor Bongonda'

01-06-2019 09:33
4

KRC Genk wordt steeds nadrukkelijker gelinkt aan Théo Bongonda. Die zou dan wel zeven miljoen euro moeten kosten. Technisch directeur Dimitri De Condé laat weten dat de transfer nog niet honderd procent zeker is.

"Maar we zijn wel zeer hoopvol", klinkt het in Het Belang Van Limburg. "Een transfer is pas rond als alle documenten getekend zijn en als de medische tests zijn afgerond. Die medische tests kunnen deze week nog niet worden afgenomen, omdat de speler op vakantie is in het buitenland", geeft De Condé aan.

Over die zeven miljoen euro wil De Condé niet spreken. Het is dan ook de gewoonte van Racing Genk om nooit transferbedragen vrij te geven. "Maar ik stel wel vast dat bij Genk die bedragen in de media altijd naar boven worden bijgesteld", voegt De Condé toe. Mogelijk komt Bongonda dus voor minder dan zeven miljoen euro naar Genk.

Update 01/06, 09.33: RMC Sport meldt dat het Egyptische Pyramids FC plots in beeld is voor Theo Bongonda. KRC Genk hoopt snel een deal te sluiten met Zulte Waregem. Het zou over een transferbedrag gaan van zeven miljoen euro. De kans lijkt echter klein dat Bongonda ingaat op een voorstel van de Egyptische topclub.