KV Mechelen vangt bot, Beerschot opgelucht: Volstrekt logische beslissing

KV Mechelen vangt bot, Beerschot opgelucht: "Volstrekt logische beslissing"

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 21:08do 23-05-2019 om 21:08

Niemand had écht gedacht dat het zou lukken, maar toch kwam het verdict aan bij KV Mechelen: de rechter in kort geding schort de tuchtprocedure tegen de Mechelaars niet op. Bij KFCO Beerschot-Wilrijk, binnenkort K. Beerschot VA., reageert men opgelucht.

"Juridisch is dit een volstrekt logische beslissing", maakt advocaat Thomas Gilles duidelijk bij Het Nieuwsblad. "De twee betrokken clubs, KV Mechelen en Waasland-Beveren geven al weken blijk niet over de grond van de zaak te willen pleiten, enkel over de zogezegd slechte procedure. De twee clubs geven daarmee uiting aan een totaal gebrek aan verantwoordelijkheidszin."

De voorbije dagen was Beerschot er steeds als de kippen bij om te reageren op nieuwe ontwikkelingen in het proces. De Ratten hebben dan ook veel belang bij een mogelijke veroordeling van KV Mechelen. Als verliezend finalist van de promotiefinale zou het in dat geval het ticketje van Malinwa erven. Beerschot stelde zich dan ook partij als aanklager in de affaire 'Propere handen'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws