Spelers zullen speciaal voor Kompany naar Anderlecht willen komen

"Spelers zullen speciaal voor Kompany naar Anderlecht willen komen"

19-05-2019 14:30 Laatste update: 16:22
29

Vincent Kompany heeft op de verrassing gespeeld: hij tekent voor drie jaar bij Anderlecht als speler-coach. Een meesterzet, zo vindt ook het Fan Board van Anderlecht. De vereniging van supportersclubs ziet de toekomst plots rooskleurig in.

Na een rampseizoen was een duidelijk signaal nodig. Dat hebben de fans nu gekregen. "Dit is het beste nieuws in jaren", vertellen ze bij Het Laatste Nieuws. "Kompany heeft alles wat RSCA nodig heeft. Hij ís Anderlecht. Eindelijk een figuur om naar op te kijken. Dit is een boost voor de hele club."

Kompany heeft wel geen enkele ervaring als coach. "Wij zien daar geen probleem in. Puur sportief is Kompany sowieso een meerwaarde - hij blijft een topper - en als T1 zal hij zich wel goed laten omringen. We moeten het bestuur bedanken voor deze geweldige keuze. Geen supporter die nog zal dúrven fluiten nu."

Bovendien zal Kompany misschien ook andere topspelers aantrekken. "Spelers zullen speciaal voor Kompany naar Anderlecht willen komen. Dit zal een nieuwe start zijn. Wat zijn we nu gelukkig…"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een stunt van @rscanderlecht, dat @vincentkompany aantrekt als speler-trainer! 😱⚽ #rsca #kompany #rscanderlecht #jpl #anderlecht #mancity

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on