'Arnesen voerde al gesprekken met Storck, hij zou goede trainer zijn voor RSCA'

'Arnesen voerde al gesprekken met Storck, hij zou goede trainer zijn voor RSCA'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 09:24za 18-05-2019 om 09:24

Anderlecht strijdt zondag in Gent met Karim Belhocine als coach voor de vijfde plaatse en een eventueel Europees ticket. Maar wie wordt volgend seizoen de coach van Anderlecht?

Eddy Snelders denkt aan een opvallende naam, waar Anderlecht volgens hem al mee gesproken heeft. “Bernd Stock. Verschueren ontkent niet dat Arnesen al met hem gesproken heeft. Hij is misschien wel een type dat past bij Anderlecht. Een gentleman, voetbalt vooruit en staat voor organisatie”, aldus Snelders in Het Nieuwsblad.

De Duitse Storck werd in september van vorig jaar coach van Moeskroen. Storck, die ook al bondscoach was van Kazachstan en Hongarije, verraste vriend en vijand door erg sterke prestaties neer te zetten met Moeskroen. Aan het eind van dit seizoen verlaat hij de club echter. Enkele buitenlandse clubs tonen interesse, al zou hij zelf liefst in België blijven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou Storck een goede trainer zijn voor Anderlecht?

(687 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws