Stijn Stijnen promoveert samen met scorende voorzitter na goed nieuws van BAS

Stijn Stijnen promoveert samen met scorende voorzitter na goed nieuws van BAS

10-05-2019 21:01

Patro Eisden Maasmechelen heeft een nieuwe reden om te vieren. De club uit Limburg mag zich opmaken voor promotie naar de Eerste Amateurliga.

De club uit Maasmechelen heeft gelijk gekregen van het BAS in de zaak om hun licentie. Aanvankelijk kreeg de ploeg van Stijn Stijnen geen licentie van de Licentiecommissie. De kampioen van Tweede Amateur B trok daarom naar het BAS. Nu heeft het gelijk gekregen in de zaak. Dat meldt TV Limburg.

Bij de Licentiecommissie zag men drie heikele punten bij de club. Zo werden enkele spelers niet tijdig betaald, had de club een coach zonder het juiste diploma en had het een speler in de rangen zonder een arbeidsvergunning. De BAS heeft echter in het voordeel van Patro Eisden gesproken.

Patro Eisden is de laatste maanden meermaals in de media gekomen. Zo zorgde trainer Stijn Stijnen langs de zijlijn nog voor een akkefietje met een medecoach uit Tweede Amateurklasse B. Daarnaast is er ook nog de excentrieke voorziter Saler Azimi, die in de 3-3 partij tegen Sporting Hassel inviel en... scoorde.