Opmerkelijke uitblinker bij Anderlecht: Die staande ovatie deed veel deugd

Opmerkelijke uitblinker bij Anderlecht: "Die staande ovatie deed veel deugd"

06-05-2019 11:01 Laatste update: 11:02
13

Anderlecht won haar eerste wedstrijd in Play-Off 1. In eigen huis was het Standard de baas (2-1). Voor het eerst sinds lang mocht Elias Cobbaut nog eens meedoen. De linksachter beschaamde het vertrouwen niet.

Cobbaut was na afloop bijzonder blij met de zege tegen Standard. "Dit hebben we voor elkaar gekregen door één team te vormen. De hele ploeg heeft zich getoond, we hebben gestreden. Ongelofelijk dit, ik ben heel blij en trots op wat we vandaag gepresteerd hebben", staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Applauswissel
Ruim tien minuten voor tijd was de pijp van de Anderlecht-linksachter uit. "Ikzelf zat kapot bij mijn wissel, ik kon niet meer vooruit. Ik vroeg dus zelf om mijn wissel. Die staande ovatie? Het deed enorm veel deugd dat de fans mijn inspanningen apprecieerden, nu op naar de volgende."

Cobbaut hoopt nu dat hij en het team vertrokken zijn voor een betere reeks. "Als ik mijn kans krijg, moet ik ze pakken, dus ik heb zo goed mogelijk mijn best gedaan. Ik kom uit een zware periode met veel blessureleed, maar ik ben blij dat ik terug op het veld sta en met een zege kan eindigen."