AS weet het zeker: 'Courtois na de zomer onbetwiste nummer één bij Real Madrid'

AS weet het zeker: 'Courtois na de zomer onbetwiste nummer één bij Real Madrid'

03-05-2019 16:50 Laatste update: 16:56
7

Thibaut Courtois is volgend seizoen de ontbetwiste nummer één onder de lat bij Real Madrid. Zinedine Zidane heeft na enige bedenktijd de knoop doorgehaakt en Courtois verkozen boven Keylor Navas. Het bestuur van Real Madrid zou de beslissing ook al hebben gecommuniceerd met Courtois, schrijft het Spaanse AS

Hoewel er dit seizoen meer was verwacht van Courtois, spreekt de clubleiding het vertrouwen in de Rode Duivel uit. Een eventueel vertrek is hiermee ook van de baan. Courtois zou gerust zijn gesteld nu hij zekerheid heeft met het oog op volgend seizoen. Real eist naar verluidt wel dat hij het hoge niveau van het WK in Rusland gaat halen.

De keuze van Zidane zou bij concurrent Navas hard zijn aangekomen. De Costa Ricaan geloofde in zijn kansen en wil na de zomer geen tweede viool spelen bij De Koninklijke. Navas gaat Real dan ook verlaten, zo is de verwachting bij het goed ingevoerde AS. Zijn toekomst ligt volgens de bron in de Premier League. Courtois kan daarmee rekening houden met de komst van een nieuwe uitdager.