Vanaken viseert VAR na Antwerp-Club: Voor de tweede week op rij in ons nadeel

Vanaken viseert VAR na Antwerp-Club: "Voor de tweede week op rij in ons nadeel"

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 10:12di 23-04-2019 om 10:12

Club Brugge kwam tegen Antwerp FC niet verder dan een scoreloos gelijkspel. In het begin van de partij torpeteerde Jelle Van Damme Club-spits Lois Openda, maar zowel de ref als de VAR sloten de ogen. Hans Vanaken vond het een honderd procent penalty.

"In de eerste helft konden we zeker een penalty krijgen na een overduidelijke overtreding. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat de scheidsrechter of VAR hier niet ingrijpen. Voor de tweede week op rij zijn dergelijke belangrijke fases in ons nadeel", aldus Vanaken op de website van Club Brugge.

Punten pakken
Club Brugge ziet de kloof met leider Racing Genk zo oplopen tot zes punten. "Het zit dus wat tegen, maar dat is nu eenmaal voetbal. De realiteit is dat we nu zes punten moeten inhalen en dat zal alleen maar lukken door matchen te winnen. Dat is nu het enige belangrijke en het enige wat ons kan helpen om toch nog die titel te pakken."

Al moet Club Brugge ook rekenen op enkele misstappen van de Limburgers. "Uiteraard moeten we ook hopen dat Genk punten laat liggen, maar we geloven er alleszins nog in", besluit Vanaken.

Poll

Was het een strafschop?

(1950 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws