Benteke viert weer na een jaar wachten: Het was een erg moeilijk jaar

Benteke viert weer na een jaar wachten: "Het was een erg moeilijk jaar"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 15:45ma 22-04-2019 om 15:45

Na meer dan een jaar voetballen kon Christian Benteke nog eens vieren bij Crystal Palace. De spits vond weer de weg naar doel. 358 dagen heeft het geduurd.

Iets voorbij het kwartier maakte Benteke de 0-1 voor Crystal Palace. Zijn eerste doelpunt na 358 dagen wachten. "Ik ben zó gelukkig dat ik opnieuw kon scoren", zegt onze landgenoot op de officiële website van Crystal Palace.

"Het was een erg moeilijk jaar voor mij door heel wat blessureleed. Daarna moest ik lang op een kans wachten. Maar nu ben ik gek van vreugde. Ik ben echt blij met mijn prestatie", aldus Benteke.

Voor Benteke was het zijn zeventigste doelpunt in de Premier League. Daarmee komt hij in het lijstje met meeste doelpuntenmakers aller tijden in de Premier League naast Eric Cantona te staan, die er ook zeventig scoorde.

Plaats een reactie

AlexGMillian +1291
maandag 22 april 2019 om 17:59
Een spits noemen ze dat, in onze Belgische jeugd zijn er spelers die er meer zouden binnen trappen of koppen. 1 goal per jaar zeg :')

Die zit daar weer zo onnozel te vieren na een doelpunt, terwijl de fans en bestuur hem maar niet weg krijgen door zijn dure aankoopprijs en loon. Wat een clown, niets van besef, ik zou mij weg schamen moest ik hem zijn.
[Reactie gewijzigd op maandag 22 april 2019 om 18:01]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws