STVV moet zich haasten om contract Teixeira te verlengen: Denk aan gekke stap

STVV moet zich haasten om contract Teixeira te verlengen: "Denk aan gekke stap"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 13:09ma 22-04-2019 om 13:09

Jorge Teixeira is dit seizoen één van de sterkhouders in de defensie van Sint Truiden. De Portugese verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Kanaries en wil graag blijven, maar soms denkt hij aan een 'gekke stap'.

"In juni 2020 loopt mijn huidige overeenkomst af. Ik maak er geen geheim van dat ik die graag opengebroken zou zien", vertelt Teixeira aan Het Belang van Limburg. "Als ik 33 ben en als oudere speler zelf op zoek naar een nieuwe werkgever, is dat natuurlijk geen ideale situatie. De club weet dat ik een gesprek wil. Dat zal er dus eerstdaags wel komen, hoop ik. Maar mijnheer Tateishi vertoeft nog enkele dagen in het buitenland. Ik wacht af."

Een lucratieve transfer naar het buitenland sluit de ex-speler van Standard zeker niet uit. "Ik lieg daar niet om. Ik denk intussen ook aan het financiële plaatje. Binnen enkele jaren is mijn carrière afgelopen, maar ik wil nog drie jaar vlammen. Soms denk ik ook wel eens aan een gekke stap naar China of de Emiraten. Anderzijds voel ik me zo goed dicht bij huis. Sint-Truiden is echt een tweede thuis geworden. Ook voor mijn familie", besluit Teixeira.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws