Bölöni mist sterkhouder tegen Club Brugge: Hij is onvervangbaar voor Antwerp

Bölöni mist sterkhouder tegen Club Brugge: "Hij is onvervangbaar voor Antwerp"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 14:01za 20-04-2019 om 14:01

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 14:51za 20-04-2019 om 14:51

Antwerp FC ontvangt na een knappe negen op negen in Play-Off 1 op Paasmaandag Club Brugge. Voor de komst van de titelverdediger Laszlo Bölöni niet rekenen op Faris Haroun. Een aderlating voor de thuisploeg, aldus Wim De Coninck.

Tegen KAA Gent liep het nog lekker voor Antwerp. "Bölöni had met Haroun, Govea en Refaelov zijn ideale middenveld gevonden", klinkt het bij Gazet van Antwerpen. Door een gele schorsingsdag zal Haroun niet van de partij zijn. "Hij is onvervangbaar", gaat De Coninck verder.

Haroun staat er namelijk om bekend een mannetjesputter te zijn, eentje die de kilometers niet schuwt. "Ik heb zo'n sterk vermoeden dat Vanaken blij is dat hij maandag ontbreekt. Vorige zondag in Genk hield Sander Berge Vanaken uit de match. Ik denk dat Haroun hetzelfde zou gedaan hebben."

Duelkracht
Wie moet Haroun dan gaan vervangen bij Antwerp? "Als je Govea en Refaelov laat staan, heb je iemand met duelkracht en loopvermogen nodig. Misschien kiest Bölöni daarom voor Borges of verbaast hij met Van Damme. Ik ben benieuwd of hij de geschikte toverformule zal vinden", besluit de analist.

Poll

Wat wordt het?

(508 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws