'Liefst elf spelers, waarvan zes zomertransfers, komen te kort voor Anderlecht'

'Liefst elf spelers, waarvan zes zomertransfers, komen te kort voor Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 10 april 2019 om 10:01wo 10-04-2019 om 10:01

Laatste update: woensdag 10 april 2019 om 10:13wo 10-04-2019 om 10:13

RSC Anderlecht gaat door een existentiële crisis. Het spel is belabberd, de resultaten blijven uit, binnenskamers is er veel veranderd en bovenal kunnen de supporters zich niet meer vereenzelvigen met de club. Het gebrek aan uitblinkers op de grasmat is daar de grootste oorzaak van.

De kern van Anderlecht telt simpelweg te veel middelmaat, oordeelt Het Nieuwsblad. De krant maakt in haar woensdageditie een lijstje op van alle huidige kernspelers, zonder de uitgeleende jongens mee te rekenen. Bij elke speler geeft het een beoordeling: goed, voldoende of onvoldoende.

Bij die laatste categorie plaatst HNB liefst elf spelers. Dat zijn Boy de Jong, Emmanuel Sowah, Ognjen Vranjes, James Lawrence, Abdoul Karim Dante, Antonio Milic, Hannes Delcroix, Dennis Appiah, Evgeni Makarenko, Luka Adzic en last but not least Ivan Santini. Zij zouden allen deze zomer moeten vertrekken.

Opvallend: in dat elftal aan gebuisde spelers lopen liefst zes zomeraanwinsten rond. Het mag duidelijk zijn dat de aankoop van Vranjes, Lawrence, Milic, Makarenko, Adzic en Santini Anderlecht geen meerwaarde heeft opgeleverd. De supporters snakken dan ook naar een betere mercato de komende maanden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Komen al deze spelers te kort voor Anderlecht?

Ja
88%
Nee
12%
(623 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws