Pfaff herkent zichzelf in Eden Hazard: 'Sociaal en volks, een hele grote'

Pfaff herkent zichzelf in Eden Hazard: 'Sociaal en volks, een hele grote'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 07:47zo 24-03-2019 om 07:47

De Rode Duivels hopen zondag weer een goede zaak te doen in de strijd om EK kwalificatie. De wedstrijd tegen Cyprus wordt daarom belangrijk. Die partij wordt ook extra speciaal voor Eden Hazard, die zijn honderdste cap kan vieren.

Daarmee zet Hazard zich in een legendarisch lijstje. Jean-Marie Pfaff is ook één van de legendes van het Belgische voetbal. Hij raakte niet tot de honderd caps en speelde in totaal 'maar' 64 interlands. Die honderdste cap gunt hij Hazard wel.

"Hazard is letterlijk misschien klein, figuurlijk is hij een hele grote. Hij is zeer sociaal en volks. Hoewel hij ongelooflijk veel heeft bereikt, is hij niet vergeten waar hij vandaan komt", zegt Pfaff aan Het Nieuwsblad.

Pfaff herkent zichzelf in Hazard. "Zo was ik ook destijds. Hij is een ploegspeler, iemand die met zijn kwaliteiten de Duivels naar successen probeert te loodsen. Dat verdient enorm veel respect en appreciatie", geeft Pfaff aan.

"Ik wil Eden feliciteren met zijn honderd caps. Van mij mag hij er honderd bij doen", besluit de legendarische ex-doelman.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws