Wordt Mertens het slachtoffer van sterke Tielemans? 'Toekomstmuziek'

Wordt Mertens het slachtoffer van sterke Tielemans? 'Toekomstmuziek'

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 18:16za 23-03-2019 om 18:16

Youri Tielemans toonde zich afgelopen donderdag tegen Rusland. Met een doelpunt was hij één van de uitblinkers in de EK-kwalificatiewedstrijd. Is hij nu ook onmisbaar geworden bij de Rode Duivels?

Tielemans vulde de rol van Kevin De Bruyne in en liet zich ook zien. Volgens Ludo Vandewalle, chef voetbal bij Het Nieuwsblad, zal het voor Roberto Martinez moeilijk worden om Tielemans nu nog uit de basiself te halen.

'De liefde van Martinez voor Tielemans kennende, lijkt het erop dat ook de nog altijd maar 21-jarige middenvelder niet snel uit de ploeg zal verdwijnen. Ook niet als De Bruyne terug is', verrast Vandewalle.

Al is De Bruyne uiteraard incontournable. Daardoor dreigt een andere Rode Duivel uit de basiself te vallen. 'De Bruyne opnieuw naar de rechterkant, waar de positie van Mertens op de tocht komt te staan? Toekomstmuziek. Eerst bevestigen op Cyprus', besluit Vandewalle.

Plaats een reactie

Zetterberg +13493
zaterdag 23 maart 2019 om 18:51
Dus we schuiven nu al KDB al naar de flank omdat Tielemans een sterke wedstrijd speelde? Ik denk dat we in de toekomst iedereen zullen nodig hebben behalve mannen als Vandewalle!
Vind ik leuk
zaterdag 23 maart 2019 om 19:38
Tielemans raakt nog niet aan de enkels van KDB. Komaan mensen na 1 goede wedstrijd tegen ocharme Rusland?? Serieus blijven he. Tegen dat Tielemans een seizoen zal spelen in de Premier League zoals KDB vorig jaar, bij een topploeg zoals Man City! zal Tielemanske nog veel boeterhammen mogen eten...
Vind ik leuk
Zetterberg +13493
zaterdag 23 maart 2019 om 19:49
Je hebt gelijk, maar zoals Vandewalle overdrijft, doe jij nu Tielemans af als een voddeman! Geef die jongen tijd, het eerste jaar van KDB bij Chelsea was ook direct een voltreffer! Alhoewel ik toen al vond dat Mourinho hem had moeten opstellen
Vind ik leuk
Smuuw +1429
zaterdag 23 maart 2019 om 20:33
Na een maand congé is hier niets veranderd, nog steeds zo negatief en vooral met veel zever. Leg is het curriculum van Tielemans en KDB naast elkaar tot de huidige leeftijd van Youri. Open die voetbalogen zonder objectief te zijn over hun oude clubs en als je dan nog niet kunt toegeven dat beide spelers geweldig zijn kan je beter turnen gaan volgen. Snap nog niet waarom mensen zou negatief doen als het over de nationale ploeg en vooral jonge spelers gaat.
Vind ik leuk
zaterdag 23 maart 2019 om 22:18
Je moet het artikel nog eens goed nalezen. Het is niet Tielemans ten koste van De Bruyne. Kevin is net naar achter geschoven om daar het spel te verdelen. Als Tielemans dat op zijn manier kan doen, dan kan De Bruyne als het moet een rij naar voor. Al denk ik dat Martinez en De Bruyne liever een positie voorzien in het middenveld. En dan krijg je Witsel, Tielemans en De Bruyne en geen Dendoncker.
Vind ik leuk
Gimini +1331
zondag 24 maart 2019 om 00:59
Waarom die vergelijk KDB met Y.Tielemans ? die passen samen prima in onze nationale ploeg ...Zie Youri alleen nog sterker worden als hij op de juiste manier wordt uitgespeeld ....Verdienen beiden een basisplaats .
Europe beware . BELGIUM IS COMING. hup ,hup, hup[.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws