'Real Madrid-huurling wil niet terug en opteert voor langer verblijf in Engeland'

'Real Madrid-huurling wil niet terug en opteert voor langer verblijf in Engeland'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 18:09do 21-03-2019 om 18:09

Mateo Kovacic wordt dit seizoen door Real Madrid verhuurd aan Chelsea en hoopt ook volgend jaar in de Premier League te spelen, meldt Marca donderdagmiddag. Bij welke club hij na de zomer actief is, is nog maar de vraag.

Chelsea hangt namelijk een transferverbod boven het hoofd. Met name Kovacic zal de uitkomst van de beroepszaak tegen de uitspraak van de FIFA in spanning afwachten. Wanneer het transferverbod aan het einde van het seizoen nog steeds van kracht is, zullen The Blues niet in staat zijn om de Kroatische controleur permanent over te nemen van Real Madrid.

In dat geval lijkt Kovacic verder te gaan kijken. De 24-jarige middenvelder wil volgens Marca het liefst bij Chelsea blijven, maar staat ook open voor een andere Premier League-club. Een terugkeer naar Real Madrid lijkt sowieso geen optie: Kovacic was drie jaar lang reserve onder trainer Zinedine Zidane, die onlangs terugkeerde bij De Koninklijke. Op Stamford Bridge komt de Kroaat vaker aan spelen toe en voelt hij zich gelukkiger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws