Vadis na zege tegen STVV: We horen thuis in Play-Off 1

Vadis na zege tegen STVV: "We horen thuis in Play-Off 1"

17-03-2019 21:08
3

KAA Gent heeft moeten strijden tot de laatste speeldag, maar de Buffalo's hebben Play-Off 1 gehaald. Volgens Vadis Odjidja is het niet meer dan normaal dat KAA Gent bij de beste ploegen van het land hoort. 

"Dit doet veel deugd. Een paar weken geleden werden we afgeschreven, enkel wijzelf en de supporters geloofden er nog in. We hebben hard gewerkt en dan is het mooi om er toch bij te zijn", stelt Vadis bij Sporza.

Gent had het lang moeilijk, maar na vier zeges in de laatste vier matchen haalde het toch nog Play-Off 1. "Het is moeilijk om er specifiek iets uit te halen. We stonden met onze rug tegen de muur en het was van moeten nadat we die relatief gemakkelijke wedstrijden hadden verloren. We zijn allemaal voor de spiegel gaan staan en hebben het als ploeg opgelost."

Gent begint met een achterstand van zeven punten op leider Genk. Het verschil met de nummer twee, Club Brugge, bedraagt amper drie punten. "Ik heb de stand nog niet bekeken, maar we hebben alleszins een goede zaak gedaan. We horen thuis in Play-Off 1. Nu moeten we de lijn van de laatste weken doortrekken en ons beste voetbal op de mat leggen."

Lees ook: Genk start met bonus van vier punten, Play-Off 2 samenstelling bekend