STVV wil jackpot vangen: Minder dan tien miljoen euro? Dat zou gek zijn

STVV wil jackpot vangen: "Minder dan tien miljoen euro? Dat zou gek zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 1 maart 2019 om 08:30vr 01-03-2019 om 08:30

STVV staat op de rand van Play-Off 1, waardoor het wellicht RSC Anderlecht of KAA Gent uit de top-zes houdt. Heel wat spelers ontbolsterden dit seizoen helemaal, waaronder Takehiro Tomiyasu. De Kanaries ruiken nu al een mooie transfersom.

Het Nieuwsblad schrijft dat STVV mikt op een bedrag van tien miljoen euro. Er is interesse vanuit alle Europese topcompetities. "Zelf wil ik later het liefst naar de Premier League", sprak Tomiyasu vorig jaar al zijn voorkeur uit.

"Als je de beste speler van de ­Asian Cup bent, dan is er veel interesse", reageert STVV-trainer Marc Brys. "De club wil hem niet per se deze zomer al van de hand doen, maar als er een mooi bod komt, gaan we de carrière van zo'n talent ook niet blokkeren. 10 miljoen? Het zou gek zijn als de club zo'n speler die het totaalpakket heeft voor minder zou wegdoen."

Bod van zes miljoen
Ruim een jaar geleden haalde STVV Tomiyasu weg uit Japan voor circa één miljoen euro, op dat moment de  duurste inkomende transfer ooit voor de Truienaars. Intussen is zijn marktwaarde enorm gestegen en weigerde de club zelfs al een bod van zes miljoen euro van Werder Bremen.

Poll

Is tien miljoen voor Tomiyasu een eerlijke prijs?

(339 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws