Diatta van Club Brugge speelt zich in de kijker, Kara mag bij Anderlecht blijven

Diatta van Club Brugge speelt zich in de kijker, Kara mag bij Anderlecht blijven

27-02-2019 12:11
5

Binnenkort is het weer tijd voor interlandvoetbal, ook in Afrika. Zo komt Senegal in actie tegen Madagascar. Voor Krépin Diatta van Club Brugge kan dat wel eens mooie partij worden. In tegenstelling tot Kara Mbodji van RSC Anderlecht is Diatta immers opgeroepen voor de nationale ploeg van Senegal.

In januari van 2018 plukte Club Brugge Diatta weg bij Sarpsborg 08. Vorig seizoen was hij een vaste basisspeler in de Play-Offs. In het begin van dit seizoen remde een blessure hem. De voorbije weken staat Diatta weer vast in de basis bij Club Brugge.

Op Aliou Cissé liet Diatta een goede indruk na. De bondscoach van Senegal nam hem op in zijn 25-koppige selectie voor de match op 22 maart tegen Madagascar. De twintigjarige middenvelder kan in die match zijn debuut maken voor de nationale ploeg van Senegal.

Kara reist niet af naar Afrika. Wel andere bekenden namen zien we terug bij de groep van Cissé. Zo zijn onder meer Kalidou Koulibaly (ex-KRC Genk) en Cheikhou Kouyaté (ex-Anderlecht) zoals gebruikelijk van de partij.