Aanduidingen speeldag 28: Laforge heeft de leiding bij Club Brugge - Sint-Truiden

Aanduidingen speeldag 28: Laforge heeft de leiding bij Club Brugge - Sint-Truiden

26-02-2019 15:33
2

De aanstellingen voor de komende speeldag zijn dinsdagmiddag naar buiten gebracht via het officiële Twitterkanaal van de Belgische arbiters. Zo wordt duidelijk dat Club Brugge - Sint-Truiden, het topaffiche van dit weekend, onder leiding staat Nicolas Laforge.

Club - STVV is de ontmoeting tussen de nummers twee en vijf van de ranglijst. Club moet in het spoor blijven van leider Racing Genk, terwijl in de laatste drie match hard moet vechten voor een plaats in Play-Off 1. Laforge moet het duel in goede banen zien te leiden. Laforge werd recent nog op de vingers getikt door scheidsrechtersbaas Johan Verbist. Tijdens Waasland-Beveren-KAA Gent had Laforge in de ogen van Verbist een rode kaart moeten geven aan Maximiliano Caufriez. Laforge hield het slechts bij geel.

Zondag zullen veel ogen gericht zijn op de match Lokeren - Anderlecht. Als Lokeren niet weet te winnen is degradatie naar de Eerste Klasse B. Anderlecht kan zich in de strijd om een ticket voor Play-Off 1 geen misstap veroveren. Christof Dierick is aangewezen als de scheidsrechter van dienst.

Wim Smet heeft de leiding over het duel van koploper Racing Genk, dat een lastige verplaatsing naar Charleroi wacht.